BETON MİKSERİ KAVŞAĞI DÖNEMEYEREK KALDIRIMA DEVRİLDİ

Kaza, Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesi Üçkuyular Mahallesi Üçkuyular Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, içerisinde hazır beton yüklü olan 21 DE 988 plakalı Mercedes marka beton mikseri kamyon, kavşağa..

BETON MİKSERİ KAVŞAĞI DÖNEMEYEREK KALDIRIMA DEVRİLDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Kaza, Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesi Üçkuyular Mahallesi Üçkuyular Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, içerisinde hazır beton yüklü olan 21 DE 988 plakalı Mercedes marka beton mikseri kamyon, kavşağa geldiği sırada dönüş alamayınca kaldırım üzerine devrildi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 acil sağlık ve polis ekiplerine bildirirken, kaza sonucu yaralanan beton mikseri sürücüsü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Beton mikserinin devrildiği kaldırımda hafta sonu olması nedeniyle kimsenin olmaması olası bir faciayı önlerken, polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.