KASMAN, EVLAT NÖBETİNDEKİ AİLELERLE BİRARAYA GELDİ

Çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin HDP Diyarbakır il binası önündeki evlat nöbeti 794’üncü gününde de sürerken, Kocaköy Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Umut..

KASMAN, EVLAT NÖBETİNDEKİ AİLELERLE BİRARAYA GELDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin HDP Diyarbakır il binası önündeki evlat nöbeti 794’üncü gününde de sürerken, Kocaköy Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Umut Kasman, evlat nöbetindeki aileleri ziyaret etti. HDP il binası önünde aileler tarafından karşılanan Kaymakam Kasman, burada ailelerle tek tek görüştükten sonra çadıra geçip anne ve babalara Kur’an-ı Kerim hediye edip karanfil verdi.

“Annelerimizin her daim yanında olacağımıza söz veriyoruz”
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Kaymakam Kasman, evlat hasretinin acıların en büyüğü olduğunu söyledi. Kaymakam Kasman, “3 Eylül 2019’da elleri öpülesi annelerimizin başlatmış olduğu ve günbegün artan, adeta çığ gibi büyüyen annelerimizin evlatlarına kavuşma eylemine destek vermek üzere burada toplanmış bulunmaktayız. Bizler biliyoruz ki evlat hasreti, acıların en büyüklerinden biridir. Allah annelerimize en kısa zamanda evlatlarına kavuşmayı nasip etsin. Bizler bunu umut ediyoruz ve bunun için dua ediyoruz. Kocaköy ilçesi olarak tüm dinamikleri ve paydaşlarıyla annelerimizin her daim yanında olacağımıza söz veriyoruz. Terör örgütü ve terör kaybedecek, annelerimiz kazanacaktır” dedi.
Bir süre ailelerle görüşen Kaymakam Kasman ve beraberindeki daha sonra bölgeden ayrıldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.