KAZANIN FAİLİ ‘KÜPESİZ’ İNEK!…

Kaza, Batman – Diyarbakır karayolu Şerbetli köyü mevkisinde meydana geldi. Batman’dan Diyarbakır istikametine seyir halinde olan henüz plakası belirlenemeyen kamyon gece geç saatlerde aniden karayoluna çıkan ineği fark edemeyerek çarptı…

KAZANIN FAİLİ ‘KÜPESİZ’ İNEK!…
Yayınlanma: Güncelleme:

Kaza, Batman – Diyarbakır karayolu Şerbetli köyü mevkisinde meydana geldi. Batman’dan Diyarbakır istikametine seyir halinde olan henüz plakası belirlenemeyen kamyon gece geç saatlerde aniden karayoluna çıkan ineği fark edemeyerek çarptı. Yolun ortasına savrulan ineği gece karanlıkta fark edemeyen aynı istikamete giden 6 araç da ineğe çarparak hasar aldı. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı kazada 7 araç maddi hasar gördü. Kazaya neden olan büyükbaş hayvan ise telef oldu. Yoldan geçen güvenlik korucuları kaza yerinde tedbir alarak jandarma ekiplerine haber verdi. Kaza sonrası olay yerine gelen jandarma trafik ekipleri telef olan hayvanın kulak küpesi olmadığını belirledi. Ekipler büyükbaş hayvanın sahibini bulmak için çalışma başlattı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.