DİYARBAKIR’DA 17 YILLIK CİNAYET FİRARİLERİ YAKALANDI

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Ergani İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon başlattı. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, 2004 yılında Diyarbakır..

DİYARBAKIR’DA 17 YILLIK CİNAYET FİRARİLERİ YAKALANDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Ergani İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon başlattı. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, 2004 yılında Diyarbakır il merkezinde işlenen “Kasten adam öldürme” suçundan aranma kayıtları olan ve 17 yıldır firari olarak aranan ve hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası mevcut M.D. ile hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası mevcut Z.D. isimli şüpheliler Ergani ilçesi Caferan Mahallesinde bulunan ikamet adreslerinde icra edilen operasyon sonucunda kıskıvrak yakalanarak, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada: “Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararlılıkla aralıksız olarak devam edilmektedir” denildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.