“ELİNDEN KALEMİ, MESLEĞİNİ, GELECEĞİNİ ALDILAR”

Dağa kaçırılan oğlu Mehmet için İstanbul’dan Diyarbakır’a gelen anne İmmihan Nilifırka, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde okuyan oğlunun PKK’nın siyasi uzantısı HDP’liler tarafından kandırılarak dağa kaçırıldığını söyledi. Nilifırka, “2..

“ELİNDEN KALEMİ, MESLEĞİNİ, GELECEĞİNİ ALDILAR”
Yayınlanma: Güncelleme:

Dağa kaçırılan oğlu Mehmet için İstanbul’dan Diyarbakır’a gelen anne İmmihan Nilifırka, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde okuyan oğlunun PKK’nın siyasi uzantısı HDP’liler tarafından kandırılarak dağa kaçırıldığını söyledi. Nilifırka, “2 yıl bitti 3. ile girdik, biz çocuklarımızı HDP ve PKK’dan istiyoruz. Benim oğlum okuyordu 2 ayı kaldı, HDP oğlumu dağa kaçırdı, elindeki kalemi alıp kırdılar, gazeteci olacaktı, elinden mikrofonu, mesleği ve geleceğini aldılar. Dağa kaçırdılar perişan bir halde bıraktılar, Rabbim bu yavrularımızın hakkını HDP’ye bırakmasın. Ben oğlumu HDP’den istiyorum, Mehmet’imi ve buradaki ailelerin çocuğunu göndersinler. Dağda tek çocuk kalmayana kadar burada kalkmayacağız” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.