DİYARBAKIR’DA BU GÜN (ASAYİŞ)

2 MİLYON LİRALIK VURGUN İDDASI Diyarbakır’da aralarında iş adamlarının da olduğu çok sayıda kişiden yaklaşık 2 milyon TL toplayıp, dolandırıcılık suçunu işlediği iddia edilen şahıs, gözaltına alındı.Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde,..

DİYARBAKIR’DA BU GÜN (ASAYİŞ)
Yayınlanma: Güncelleme:

2 MİLYON LİRALIK VURGUN İDDASI

Diyarbakır’da aralarında iş adamlarının da olduğu çok sayıda kişiden yaklaşık 2 milyon TL toplayıp, dolandırıcılık suçunu işlediği iddia edilen şahıs, gözaltına alındı.
Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde, iddiaya göre, bir otomotiv ve emlak sektöründe faaliyet gösteren işyeri sahibi Ensari O. (25) bir süre önce aralarında iş adamlarının da bulunduğu çeşitli meslek gruplarındaki birçok kişiden yaklaşık 2 milyon lira topladı.
Bunun üzerine paralarını geri alamayan kişiler, kendilerini dolandırdığı iddiasıyla polise başvurarak Ensari O.’dan şikayetçi oldu. Bunun üzerine Ensari O., güveni kötüye kullanmaktan gözaltına alındı.

iddiası asılsız çıktı, Ensari O. serbest bırakıldı

Diyarbakır’da aralarında iş adamlarının da olduğu çok sayıda kişiden yaklaşık 2 milyon TL toplayıp, dolandırıcılık suçunu işlediği iddia edilen şahıs, serbest bırakıldı, iddialar asılsız çıktı.
Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde, iddiaya göre, bir otomotiv ve emlak sektöründe faaliyet gösteren işyeri sahibi Ensari O. (25) bir süre önce aralarında iş adamlarının da bulunduğu çeşitli meslek gruplarındaki birçok kişiden yaklaşık 2 milyon lira topladığı ve bunun üzerine paralarını geri alamayan kişilerin, kendilerini dolandırdığı iddiasıyla polise başvurarak Ensari O.’dan şikayetçi olduğu iddiaları asılsız çıktı. Ensari O. serbest bırakıldı.

PATLAMA SESİ POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde yaşanan patlama polis ekiplerini harekete geçirdi. Patlamanın olduğu bölgede inceleme yapan polis ekipleri bir hurdacıda inceleme yaptı. Patlamaya ilişkin bir bulguya rastlamayan polis, ilçe genelinde patlamaya ilişkin çalışma başlattı.

Olay, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi Yeniyol Bulvarı civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, çevrede patlama sesi duyan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, çevrede çalışma başlatan polis ekipleri patlamanın bir akaryakıt istasyonun bitişiğinde bulunan hurdacı dükkandan olduğu bilgisi üzerine dükkanda arama yaptı. Herhangi bir bulguya rastlamayan polis ekipleri, patlama ile ilgili olarak çalışma başlatarak sesin kaynağını aramaya devam ediyor. Öte yandan hurdacının akaryakıt tesisinin bitişiğinde olması büyük panik yaşattı.

DİYARBAKIR’IN KAYAPINAR İLÇESİNDE YAŞANAN PATLAMA POLİS EKİPLERİNİ HAREKETE GEÇİRDİ. PATLAMANIN OLDUĞU BÖLGEDE İNCELEME YAPAN POLİS EKİPLERİ BİR HURDACIDA İNCELEME YAPTI.

SERVİS MİDİBÜSÜ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 3 YARALI

Diyarbakır’da servis midibüsü ile otomobil çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Ağır yaralı olan otomobil sürücüsü olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı.
Kaza, Diyarbakır – Elazığ karayolu Organize Sanayi Bölgesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, OSB’de çalışan işçileri alan midibüs, OSB’nin kavşağına geldiği sırada bir anda karşısına çıkan 23 ABY 573 plakalı Renault marka otomobil ile çarpıştı. Çarpışma sonucu otomobil savrulurken, 1’i ağır 3 kişi yaralandı.
Ağır yaralı olan otomobil sürücüsü haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralılar ambulanslarla en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

DİYARBAKIR’DA SERVİS MİDİBÜSÜ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞMASI SONUCUNDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1’İ AĞIR 3 KİŞİ YARALANDI. AĞIR YARALI OLAN OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ OLAY YERİNE GELEN İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN SIKIŞTIĞI YERDEN ÇIKARILD

 “OĞLUM GERİ DÖN, KAÇ GEL”

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti 716’ncı gününe girdi.
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019’da farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek HDP il binası önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti, korona virüse rağmen 716. gününde de devam ediyor. Ellerinde çocuklarının fotoğrafları ile HDP il binası önündeki çadırda sürdüren aileler, çocuklarından gelecek bir haber beklerken, 2010 yılında Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde terör örgütü PKK yandaşları tarafından kandırılarak 13 yaşındayken dağa kaçırılan oğlu Emrah için İstanbul’dan gelen anne Aynur Panay, 716 gündür HDP önündeki evlat nöbetini sürdürüyor.

“Oğlum kaç gel”
Oğlunun HDP ile PKK tarafından kandırılarak dağa kaçırıldığını kaydeden anne Panay, “Emrah ben hastayım kalkmadım burada senin için, seni bekliyorum. Arkadaşların geldi, teslim ettiler sende kaç gel oğlum kurban olayım. Ben senin için eve gitmeyeceğim Emrah bekliyorum” dedi.

ÇOCUKLARININ TERÖR ÖRGÜTÜ PKK MENSUPLARI TARAFINDAN DAĞA KAÇIRILDIĞI İDDİASIYLA HDP DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞI ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN AİLELERİN EVLAT NÖBETİ 716’NCI GÜNÜNE GİRDİ. (DİYARBAKIR-İHA) Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti 716’ncı gününe girdi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.