AİLELERİN NÖBETİ 709’UNCU GÜNÜNDE DEVAM EDİYOR

Diyarbakır’da çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan ailelerin 3 Eylül 2019’da başlattığı oturma eylemi, 709’uncu gününde de devam ediyor. 10 yıl önce Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 14 yaşındaki oğlu Mehmet’in kaybolduğunu..

AİLELERİN NÖBETİ 709’UNCU GÜNÜNDE DEVAM EDİYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan ailelerin 3 Eylül 2019’da başlattığı oturma eylemi, 709’uncu gününde de devam ediyor. 10 yıl önce Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 14 yaşındaki oğlu Mehmet’in kaybolduğunu belirten baba Ömer Tokay, çocuğunun piknik bahanesiyle Şırnak’a götürüldüğünü ve buradan da HDP’liler tarafından dağa kaçırıldığını iddia etti.

“Oğlum 31 arkadaşın geldi, sende kaç gel”
Oğlunun geri dönmesini istediğini ve gelinceye kadar eylemini sürdüreceğini belirten Tokay, “Oğlum gelinceye kadar burada eylemde olacağım. Oğlum gel, askere, polise, güvenlik güçlerine teslim ol. Oğlum 31 arkadaşın geldi, şu an anne ve babalarıyla birlikteler, sen de kaç gel teslim ol” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.