LA HAVLE VE LA KUVVETE…

Olay, merkez Kayapınar ilçesinde bulunan bir sitenin içerisinde meydana geldi. İddiaya göre, site içerisinde oyun oynayan çocuklar gürültü çıkarınca site sakinlerinden biri eşiyle birlikte aşağı inerek çocukları gürültü yapmamaları için..

LA HAVLE VE LA KUVVETE…
Yayınlanma: Güncelleme:

Olay, merkez Kayapınar ilçesinde bulunan bir sitenin içerisinde meydana geldi. İddiaya göre, site içerisinde oyun oynayan çocuklar gürültü çıkarınca site sakinlerinden biri eşiyle birlikte aşağı inerek çocukları gürültü yapmamaları için uyardı. Bunun üzerine aradan kısa bir süre geçtikten sonra çocuklar tekrar gürültü yapınca, ismi öğrenilemeyen site sakini şahıs eşiyle birlikte aşağı inerek çocuklara kızınca çocukların aileleri duruma tepki gösterdi.

Polis geldi, kavga bitti
Ailelerin tepkisi üzerine çocuklara kızan site sakini şahıs ve eşi bu kez site sakinleriyle kavgaya tutuştu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya tutuşan tarafları ayırdı. Bir süre site içerisinde bekleyen polis ekipleri, tarafların ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Yaşanan o anlar ise bir site sakini tarafından saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.