ŞÜPHELİ DURUM

Edinilen bilgiye göre Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesi Seyrantepe semtinde refüje öğle saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce bir bavul bırakıldı. Çevredekilerin fark ettiği şüpheli bavul, polise bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen..

ŞÜPHELİ DURUM
Yayınlanma: Güncelleme:

Edinilen bilgiye göre Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesi Seyrantepe semtinde refüje öğle saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce bir bavul bırakıldı. Çevredekilerin fark ettiği şüpheli bavul, polise bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri yolu trafiğe kapattı. Halkı da alternatif yollara yönlendiren polis, bölgeye bomba imha uzmanlarını çağırdı.

DİYARBAKIR’DA REFÜJE BIRAKILAN BAVUL, POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ

Fünye ile patlatıldı
Bomba imha uzmanı ekipler, bölgede yaptıkları incelemenin ardından bavul fünye ile patlatılırken, bavuldan elbise ve ayakkabı çıktı. Bavul incelenmek üzere emniyete götürülürken, polis ekipleri, bavulu refüje bırakan şüphelinin tespiti için çalışmalarını sürdürüyor.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.