KORKUTAN YANGIN

Olay, merkez Yenişehir ilçesi 450 evler civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 450 evler civarında bulunan katı yağ atık tesissinde bulunan bir depoda yağ dönüşümü sırasında sebebi bilinmeyen bir nedenden..

KORKUTAN YANGIN
Yayınlanma: Güncelleme:

Olay, merkez Yenişehir ilçesi 450 evler civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 450 evler civarında bulunan katı yağ atık tesissinde bulunan bir depoda yağ dönüşümü sırasında sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede depoyu sararken, olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Yangından dolayı kentin birçok noktasından görülen dumanlar paniğe neden olurken, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Alevlere müdahale ederken dumandan etkilenen itfaiye personeline çevredeki vatandaşlar su ve ayran dağıttı. Bir saatte kontrol altına alınan yangında ölen ya da yararlanan olmazken, ekipler bölgede soğutma çalışmalarına devam ediyor.
Olayla ilgili polis ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış sebebini bulmak için inceleme başlattı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.