ANNELERİN ÇIĞLIĞI

Çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır il binası önündeki evlat nöbeti 696’ıncı gününe girdi. Oğlu Mustafa’nın HDP aracılığıyla kandırıldığını kaydeden kanser hastası Ayşegül Biçer,..

ANNELERİN ÇIĞLIĞI
Yayınlanma: Güncelleme:

Çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır il binası önündeki evlat nöbeti 696’ıncı gününe girdi. Oğlu Mustafa’nın HDP aracılığıyla kandırıldığını kaydeden kanser hastası Ayşegül Biçer, evlatlarını almadan gitmeyeceklerini söyledi. Biçer, “Buradayız, mücadelemize devam etmekte kararlıyız, evlatlarımızı geri kazanıncaya kadar demiştik. Hiçbir şey bizi yıldırmadı, geri adım attırmadı. Rabbime şükürler olsun ki daha da güçlendik ayaktayız. Bir çığlıkla başlayıp çığ gibi büyüyen mücadelemiz devam edecek, tek bir evladımız dağda kalana kadar. PKK ve siyasi kanadı HDP ile mücadele etmeye devam edeceğiz. Çocuklarımıza kaçın teslim olun diyorum, çünkü devletimiz çok güçlü ve başarılı Allah’ın izniyle sizi bize kavuşturacaktır” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.