CAYIR, CAYIR YANACAKTILAR

felakete ramak kala yaşanan olay, Diyarbakır’ırdan Antalya iline geçmek için hareket eden otobüsün Diyarbakır terminalinden çıktıktan hemen sonra vuku buldu. Alınan bilgilere göre Diyarbakır’dan Antalya’ya Kurban Bayramı tatili için yolcularını..

CAYIR, CAYIR YANACAKTILAR
Yayınlanma: Güncelleme:


felakete ramak kala yaşanan olay, Diyarbakır’ırdan Antalya iline geçmek için hareket eden otobüsün Diyarbakır terminalinden çıktıktan hemen sonra vuku buldu. Alınan bilgilere göre Diyarbakır’dan Antalya’ya Kurban Bayramı tatili için yolcularını alan 21 AE 101 plakalı otobüs seyir halinde iken aniden yandı. Kısa sürede alev topuna dönen otobüs yol üstünde durarak yolcularını tahliye ettikten sonra çevredekilerin yardımıyla bagajları boşalttı. Arka kısmında başlayan yangın otobüsü sarmadan tahliye edilmesi büyük bir faciayı önlerken yolcular kaçarak uzaklaştı.
Çevredekilerin yangın tüpüyle müdahalesi yeterli gelmezken, bu sırada yanan araçta bir patlama meydana geldi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yanan araç söndürüldü.

KURBAN BAYRAMI TATİLİNDE DİYARBAKIR’DAN ANTALYA’YA SEYİR HALİNDE OLAN YOLCU OTOBÜSÜ CAYIR CAYIR YANDI.

Büyük bir facia yaşanmadan atlatılan tehlikeli olayla ilgili olarak ilgili kolluk kuvvetleri derinlemesine araştırmaya başladı. Bu arada ağır hasar alan otobüs çekiciler yardımı ile olay bölgesinden kaldırılarak trafik rahatlatıldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.