İNŞAATTAN HİLTİYİ ÇALIP TİCARİ TAKSİYLE KAÇTILAR

Olay, akşam saatlerinde Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesi Mastfıroş Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz iki şahıs yapımı devam eden bir inşaat alanında beton kırma makinası olarak kullanılan..

İNŞAATTAN HİLTİYİ ÇALIP TİCARİ TAKSİYLE KAÇTILAR
Yayınlanma: Güncelleme:

Olay, akşam saatlerinde Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesi Mastfıroş Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz iki şahıs yapımı devam eden bir inşaat alanında beton kırma makinası olarak kullanılan ve yaklaşık 7 bin lira değerindeki hiltiyi alıp bölgeden kaçtı. Durumu fark eden inşaat bekçisi şahıslar kovalamaya başladı.
İnşaat görevlisinin peşlerinden koştuğunu ve ‘hırsızları yakalayın’ diye bağırdığını gören şahıslar, cadde üzerinden geçen 21 TT 1103 plakalı ticari taksiye binerek olay yerinden kaçtı.
Yaşanan o anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansırken, polis şahısların yakalanması için bölgede çalışma başlattı.

DİYARBAKIR’DA AKŞAM SAATLERİN KİMLİĞİ BELİRSİZ İKİ ŞAHIS, YAPIMI DEVAM BİR İNŞAAT ALANINDA BETON KIRMA MAKİNASI OLAN 7 BİN LİRA DEĞERİNDEKİ HİLTİ’Yİ ALARAK ÇEVREDEKİ VATANDAŞLARIN BAĞRIŞMALARI ARASINDA YOLDA GEÇEN TİCARİ TAKSİ DURDURUP KAÇTILAR. O ANLARI BİR VATANDAŞIN CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.