338. aile katıldı

3 Eylül 2019 tarihinde farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti bin 194’üncü gününde kararlılıkla sürüyor. Ailelerin kutlu direnişine bir yenisi daha eklenerek sayı 338’e yükseldi. Erzurum’dan..

338. aile katıldı
Yayınlanma: Güncelleme:

3 Eylül 2019 tarihinde farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti bin 194’üncü gününde kararlılıkla sürüyor. Ailelerin kutlu direnişine bir yenisi daha eklenerek sayı 338’e yükseldi. Erzurum’dan katılan İdare Sönmez, 20 yaşındayken kaçırılan ve 7 yıldır haber alamadığı kızı Hilal Sönmez için eyleme katılarak kızını HDP’den istedi. Anne Sönmez, “Kızım 7 yıldır kayıp HDP alıp götürmüş nerede olduğunu bilmiyorum. HDP nereden getiriyorsa getirsin, kızımdan haber alamıyorum. Kızım neredeysen gel kapımız sana açık. Hilal korkma. Mimar Sinan Üniversitesinde öğretmenlik okuyordu. HDP alıp götürdü” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.