Yakalandılar

Olay, dün akşam Yenişehir ilçesinde meydana geldi. İş yeri kapandıktan sonra kimliği belirsiz kişilerce kepenklere pompalı tüfekle ateş açıldı. Silah seslerini duyanlar, polise bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, iş yerinde inceleme yaptı…

Yakalandılar
Yayınlanma: Güncelleme:

Olay, dün akşam Yenişehir ilçesinde meydana geldi. İş yeri kapandıktan sonra kimliği belirsiz kişilerce kepenklere pompalı tüfekle ateş açıldı. Silah seslerini duyanlar, polise bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, iş yerinde inceleme yaptı. Çevredeki kameraların kayıtlarını da incelemeye alan ekipler, görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Yaralananın olmadığı olayda iş yerinde hasar meydana geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili yaptıkları çalışmada, isimleri açıklanmayan 2 şüpheliyi tespit etti. Düzenlenen operasyonda, kullandıkları pompalı tüfekle yakalanan şüpheliler, gözaltına alındı. (DHA)

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.