Oysaki tek isteği güvercinlere bakmaktı

Olay, dün öğle saatlerinde Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi’nde meydana geldi. Furkan Akkoyun, misafirliğe gittiği anneannesinin oturduğu 8 katlı binada, apartmanda oturan bazı kişilerin beslediği güvercinlere bakmak için çatıya çıktı…

Oysaki tek isteği güvercinlere bakmaktı
Yayınlanma: Güncelleme:

Olay, dün öğle saatlerinde Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi’nde meydana geldi. Furkan Akkoyun, misafirliğe gittiği anneannesinin oturduğu 8 katlı binada, apartmanda oturan bazı kişilerin beslediği güvercinlere bakmak için çatıya çıktı. Akkoyun, bir süre sonra dengesini kaybedip zemine düştü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Furkan Akkoyun, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.
Otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınan Furkan Akkoyun’un cenazesi, Silvan ilçesinde toprağa verildi. (DHA)

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.