Polisten şefkat eli

Merkez Bağlar ilçesinde park halindeki polis aracının kaputundan kedi sesini duyan güvenlik güçleri, yavru kedinin sıkıştığını fark etti. Aracı kullanan polis olay yerine gelip kaputu açtı. Güvenlik güçleri bir süre..

Polisten şefkat eli
Yayınlanma: Güncelleme:

Merkez Bağlar ilçesinde park halindeki polis aracının kaputundan kedi sesini duyan güvenlik güçleri, yavru kedinin sıkıştığını fark etti. Aracı kullanan polis olay yerine gelip kaputu açtı. Güvenlik güçleri bir süre kediyi sıkıştığı yerden kurtarmaya çalıştı. Mahsur kalan yavru kediyi mama ile kurtarmak isteyen polis ekipleri, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Ancak itfaiye ekipleri olay yerine yetişmeden güvenlik güçlerinin çabaları sonucu yavru kedi kurtarıldı. Daha sonra panik halinde olan yavru kedinin herhangi bir yarası olmadığı öğrenildi.

Güvenlik güçlerinin kurtardığı yavru kedi şefkatli kollarda sevmesiyle panik ortamı yumuşadı. O anlar kameralara yansıdı.

Kedinin daha sonra susadığını anlayan ekipler, mama ve su verip yavru kediyi doğaya saldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.