Sur’daki hırsızlık zanlıları yakalandı

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ve Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte huzur ve güven ortamının devam etmesi için çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 24 Kasım Perşembe günü On gözlü..

Sur’daki hırsızlık zanlıları yakalandı
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ve Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte huzur ve güven ortamının devam etmesi için çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

24 Kasım Perşembe günü On gözlü Köprü çevresinde faaliyet gösteren bir kafede yaşanan hırsızlık olayında, Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından inceleme yapıldı. Olay yerinde şüpheli şahıs T.A suç eşyası olan su dinamosuyla birlikte suçüstü yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Yaşanan diğer hırsızlık vakası ise geçtiğimiz 25 Kasım Cuma günü Cevatpaşa Mahallesi Millet Bahçesinde bulunan Büyükşehir Belediyesine ait büfede meydana geldi. Hırsızların büfe kapısını kırarak içeri girdikleri tespit edilen olayda 199 adet şişe soda, 61 adet 500 ml su ve elektrikli semaverin çalındığı tespit edildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin şüphelilerin yakalanmasına yönelik yaptığı kamera incelemeleri neticesinde, Y.İ, B.B ve A. A. isimli suça sürüklenmiş çocuk şüpheliler tespit edilerek yakalanıp ve adli makamlara sevk edildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.