Ekmeğimizi kimler çalıyor?

  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde fırınlarda ekmek gramaj ve fiyat tarifesi denetimi gerçekleştirdiğini aktaran bir geçti.  Haberde zabıta Daire Başkanlığının, ekmek gramaj ve fiyat konusunda kentte faaliyet yürüten ekmek..

Ekmeğimizi kimler çalıyor?
Yayınlanma: Güncelleme:

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde fırınlarda ekmek gramaj ve fiyat tarifesi denetimi gerçekleştirdiğini aktaran bir geçti. 

Haberde zabıta Daire Başkanlığının, ekmek gramaj ve fiyat konusunda kentte faaliyet yürüten ekmek fırınlarını sıkı bir şekilde denetlediğine değinildi.0

Yapılan yazılı haberde şunlara yer verildi: “Vatandaşlardan gelen yoğun şikâyet üzerine yapılan denetimlerde gramaj, fiyat tarifesi, hijyen ve iş yeri açma ruhsatları kontrol edildi.

Denetimlerde mevzuat dışı (gramaj eksikliği ve fiyat tarifesi) hareket eden iş yerleri hakkında belirlenen süre zarfında var olan eksikliklerin giderilmesi için durum tespit tutanağı tutuldu. Zabıta Daire Başkanlığı, denetim çalışmalarını 4 merkez ilçede faaliyet gösteren ekmek fırınlarında sürdürecek.” denildi. Peki ekmeğimize göz dikenlerin kim oldukları beyan edilecek mi?

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.