Tefecilere suç üstü

Toplumda fırsatçı ve insanların kanını emen mahlukatlar olarak bilinen tefecilere yönelik dışını ilçesinde jandarma tarafından bir operasyon düzenlendi. Tefecilere yönelik yapılan operasyonla ilgili olarak Diyarbakır valiliğince bir yazılı açıklama yapıldı…

Tefecilere suç üstü
Yayınlanma: Güncelleme:

Toplumda fırsatçı ve insanların kanını emen mahlukatlar olarak bilinen tefecilere yönelik dışını ilçesinde jandarma tarafından bir operasyon düzenlendi. Tefecilere yönelik yapılan operasyonla ilgili olarak Diyarbakır valiliğince bir yazılı açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada şunlara yer verildi:”Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Bismil İlçesinde “Tefecilik” suçunun işlendiği öğrenilmiştir.

            Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, “Tefecilik” suçunu işledikleri tespit edilen (6) şüphelinin ev ve eklentilerinde yapılan aramada; senet, dekont ve sözleşme evrakları ele geçirilmiştir.

              Yakalanarak adli makamlara sevk edilen şüphelilerden (3)’ü hakkında adli kontrol kararı verilmiş, (2) şüpheli ise haklarında tutuklama kararı verilmesini müteakip cezaevine teslim edilmiştir.

    Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararlılıkla aralıksız olarak devam edilmektedir” denildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.