Ölü sayısı 5’e çıktı

Olay, 13 Kasım’da merkeze bağlı İkiztepe köyünde meydana geldi. Akraba olan iki aile arasında tarlada su kuyusu açma meselesi yüzünden çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 8..

Ölü sayısı 5’e çıktı
Yayınlanma: Güncelleme:

Olay, 13 Kasım’da merkeze bağlı İkiztepe köyünde meydana geldi. Akraba olan iki aile arasında tarlada su kuyusu açma meselesi yüzünden çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 8 kişi yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 6’sı ağır, 8 yaralı ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İluh Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Mehmet Şirin Akın (40), babası Sadık Akın (60), Yusuf Akın (22) ve babası Asker Akın (53) doktorların müdahalesine karşın kurtarılamadı. Ölenler köyde toprağa verilirken, olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

TARAFLARI AYIRMAYA ÇALIŞIRKEN VURULDU

Hastanede tedavisi süren 4 yaralıdan Yavuz Akın da dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Köyde gözyaşlarıyla toprağa verilen Yavuz Akın’ın olay sırasında tarafları ayırmaya çalışırken kurşunların isabet ettiği ortaya çıktı.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri, 1’i ağır 3 yaralanın da hastanedeki tedavileri sürüyor. (DHA)

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.