İş makinesini yaktılar

Alınan bilgilere göre, dün gece saatlerinde Silvan ilçesi Konak Mahallesinde, mahalledeki yol çalışması için park halinde bulunan paletli iş makinası saat 22.00 sıralarında kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından yakıldı…

İş makinesini yaktılar
Yayınlanma: Güncelleme:

Alınan bilgilere göre, dün gece saatlerinde Silvan ilçesi Konak Mahallesinde, mahalledeki yol çalışması için park halinde bulunan paletli iş makinası saat 22.00 sıralarında kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından yakıldı. Alevler kısa sürede iş makinesinin tamamını kaplarken, durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
İş makinesinde maddi hasar meydana gelirken, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına alarak söndürdü. İş makinesi kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri şüpheli şahısları tespit ve yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.