OSB’den patlamayla ilgili açıklama

Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Fidan’dan OSB’de yaşanan ve 4 işçinin yaralanması ve 1 işçinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili açıklamada bulundu. Başkan Fidan açıklamasında şu sözlere değindi: Diyarbakır Organize Sanayi..

OSB’den patlamayla ilgili açıklama
Yayınlanma: Güncelleme:

Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Fidan’dan OSB’de yaşanan ve 4 işçinin yaralanması ve 1 işçinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili açıklamada bulundu. Başkan Fidan açıklamasında şu sözlere değindi:

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi 2. Etap’ta alüminyum üretimi yapan bir fabrikamızda; bugün sabah saat 09.57 sıralarında, fabrika üretim alanında bulunan termik fırında patlama meydana gelmiÅŸtir. Bu patlamada ilk anda 4 işçi kardeÅŸimiz yaralanmıştır. Patlama ile birlikte fabrikamızın ilgili birimleri, hem OSB’mizin itfaiye ekipleri anında müdahale etmiÅŸ ve Diyarbakır Ä°tfaiye Müdürlüğü ve 112 ile AFAD ekiplerinden yardım istenmiÅŸtir. Ekiplerin olay yerine intikal etmesiyle birlikte 4 yaralı kardeÅŸimiz hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmış. Ancak yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen 1 işçi kardeÅŸimiz maalesef hayatını kaybetmiÅŸ, hafif yaralı 3 kardeÅŸimiz, yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilmiÅŸtir.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.