Haklarında işlem yapılan 34 şüpheliden 16’sı tutuklandı

Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği koordinesinde hafta boyunca sürdürülen uygulamalarda, haklarında adli makamlarca yakalama emri bulunan ve kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle aranan 15 şahıs yakalanırken, iki iş yerine..

Haklarında işlem yapılan 34 şüpheliden 16’sı tutuklandı
Yayınlanma: Güncelleme:

Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği koordinesinde hafta boyunca sürdürülen uygulamalarda, haklarında adli makamlarca yakalama emri bulunan ve kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle aranan 15 şahıs yakalanırken, iki iş yerine kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak suçundan işlem başlatıldı.

Yapılan kontrollerde 4 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet çalıntı motosiklet, 145 gram toz esrar,16 kil 140 gram kubar esrar,3 gram metamfetamin maddesi ve yaklaşık 10 gram extacy olarak tabir edilen narkotik madde ele geçirildi.

Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Bismil Adalet Sarayına sevk edilen 34 şüpheliden 16’sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 
 

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.