İnsan kaçakçılarına operasyon

    Yapılan operasyonla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şunlara yer verildi: “Ülkemize yasadışı yollarla giren düzensiz göçmenlerle irtibat kurarak düzensiz göçmenlerin Doğu illerinden ilimize sevkini sağlayan ve..

İnsan kaçakçılarına operasyon
Yayınlanma: Güncelleme:

 

 

Yapılan operasyonla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şunlara yer verildi: “Ülkemize yasadışı yollarla giren düzensiz göçmenlerle irtibat kurarak düzensiz göçmenlerin Doğu illerinden ilimize sevkini sağlayan ve haksız kazanç elde eden organizatörlere yönelik kapsamlı çalışmalarda şüphelilerin; 

Karayolları üzerinde daha önceden belirlemiş oldukları noktalardan düzensiz göçmenleri alarak kontrol noktaları bulunmayan güzergahlardan Diyarbakıra sevkettikleri, kaçak göçmenleri Diyarbakır’ da bir müddet konaklatarak ülkemizin batı kısmında bulunan büyükşehirlere taşınmasını sağladıkları tespit edilerek 18 Ekim tarihinde yapılan eş zamanlı operasyonda 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. 

5 ay süren kapsamlı çalışmalar boyunca 170 düzensiz göçmen yakalanarak geri gönderme merkezine teslim edilmiş, kaçak göçmenlerin sevkini sağlayan 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Aralarında organizatörlerinde bulunduğu gözaltına alınan 11 şüphelinin işlemleri devam etmektedir.” denildi. En

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.