KUŞ BİLE SIĞINACAĞI LİMANI BİLİYORKEN…

Merhamet ve vicdanın birleşmesi bizleri insan yaparken bir kuş dahi sığınacağı limanı biliyorken insanlığa da mesajını çok net veriyor. Kanadı kırılan Baykuş’un jandarmamıza sığınarak merhamet beklemesi bir tesadüf olamayacağı gibi..

KUŞ BİLE SIĞINACAĞI LİMANI BİLİYORKEN…
Yayınlanma: Güncelleme:

Merhamet ve vicdanın birleşmesi bizleri insan yaparken bir kuş dahi sığınacağı limanı biliyorken insanlığa da mesajını çok net veriyor. Kanadı kırılan Baykuş’un jandarmamıza sığınarak merhamet beklemesi bir tesadüf olamayacağı gibi çok güzel ve derin mesajlarda barındırıyor. Diyarbakır’ın Çınar İlçe Jandarma Komutanlığı Aşağı konak Jandarma Karakol Komutanlığı hizmet binası çatısında mahsur kalan tek kanatlı olduğu tespit edilen yaralı baykuş, güvenli bir şekilde çatıdan alınarak ilk müdahale yapılmasını için Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Jandarma personeli tarafından kurtarılan yaralı baykuşun tedavisinin sürdüğü ve tedavisinin ardından doğaya bırakılacağı belirtildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.