Davetlileri gözüne kestiren çocuk hırsızlar yine iş başında

Bağlar ilçesindeki bir düğün salonunda geçen hafta meydana gelen hırsızlık olayında bir çocuk, kaşla göz arasında gözüne kestirdiği telefonu çalmıştı. Hırsızlık anı, güvenlik kamerasına yansımıştı. Çocuklar, yine Bağlar ilçesi Bağcılar..

Davetlileri gözüne kestiren çocuk hırsızlar yine iş başında
Yayınlanma: Güncelleme:

BaÄŸlar ilçesindeki bir düğün salonunda geçen hafta meydana gelen hırsızlık olayında bir çocuk, kaÅŸla göz arasında gözüne kestirdiÄŸi telefonu çalmıştı. Hırsızlık anı, güvenlik kamerasına yansımıştı. Çocuklar, yine BaÄŸlar ilçesi BaÄŸcılar Mahallesi’ndeki bir düğün salonuna gelen davetlileri hedef aldı. 9 Ekim’de meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi olan çocuklar, davetliler oynadıkları sırada bu kez bir kadının sırt çantasından kaÅŸla göz arasında çaldıkları telefonla kayıplara karıştı. Hırsızlık anı anbean güvenlik kameralarına yansıdı. MaÄŸdur kadın, telefonunun çalındığını ise güvenlik kameraları izlenirken öğrendi.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.