Provakasyon mu?

Diyarbakır SES sendikasına bağlı bir grup üye çıkan yemekleri protesto etmek amacıyla Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi binası bahçesinde bir araya toplandı. Basın açıklaması yapması beklenen gruptan 2 kişi..

Provakasyon mu?
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır SES sendikasına bağlı bir grup üye çıkan yemekleri protesto etmek amacıyla Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi binası bahçesinde bir araya toplandı. Basın açıklaması yapması beklenen gruptan 2 kişi yemek saatinde yemekhane kapısına giderek yemeğe gidecek personellere yemeğe girmemelerini ifade edince olanlar oldu. Sendika temsilcileriyle görüşen yemekhane personelleri gerçekleştirecekleri eylemin demokratik hakları olduğunu fakat bu eylemin uzantısının kamu kurumunun yemekhanesinin kapısında yapılmasının yasal olmadığı uyarısında bulundular. Yemekhane personeli ile gerçekleşen tartışma sırasında basın açıklaması için bahçede olan grubun yemekhane kapısına gelmesi sonucunda gergin anlar yaşanmaya başladı. Yaşanan gerginlik sırasında olaya kolluk kuvvetleri müdahale etti. Yaşanan hengamenin ardından oluşan tablo provokasyon mu sorularını gündeme getirdi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.