O şoför tutuklandı

Kaza, dün öğleden sonra Yenişehir ilçesi Yaşar Kemal Caddesi’nde meydana geldi. Durağa yanaşan 21 BF 101 plakalı belediye otobüsünün şoförü M.D., yolcuları indirdi. Bu sırada otomatik orta kapıya elbisesi takılan..

O şoför tutuklandı
Yayınlanma: Güncelleme:

Kaza, dün öğleden sonra Yenişehir ilçesi Yaşar Kemal Caddesi’nde meydana geldi. Durağa yanaşan 21 BF 101 plakalı belediye otobüsünün şoförü M.D., yolcuları indirdi. Bu sırada otomatik orta kapıya elbisesi takılan Nuran Nerede, eliyle uyarmak için araca vurdu. Ancak fark etmeyen M.D., hareket ettirince Nuran Nerede, yola düşerek otobüsün altında kaldı. Tepkiler üzerine M.D., kaçarak polis merkezine sığındı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Nuran Nerede’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Nerede’nin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Otopsinin ardından kadının cenazesi, ailesine teslim edildi. Nuran Nerede, Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. 
Olay sonrası polis merkezine giden M.D., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. (DHA)

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.