Bağlar zabıtadan dilenci operasyonu

Cami önlerini ve ilçenin işlek noktalarını mesken tutarak vatandaşların huzurunu bozan dilencilere yönelik operasyon başlatan Bağlar Belediyesi Zabıta ekipleri, yabancı uyruklu olanları Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim etti. Dilencilerin, özellikle küçük..

Bağlar zabıtadan dilenci operasyonu
Yayınlanma: Güncelleme:

Cami önlerini ve ilçenin işlek noktalarını mesken tutarak vatandaşların huzurunu bozan dilencilere yönelik operasyon başlatan Bağlar Belediyesi Zabıta ekipleri, yabancı uyruklu olanları Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim etti.

Dilencilerin, özellikle küçük yaştaki çocukları istismar etmesi dikkat çekti.

Operasyonun talimatını veren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Halkımızın huzurunu bozulmasına ve ilçemizin imajına zarar verilmesine izin vermeyeceğiz ” ifadelerini kullandı.

Cami Önlerini Mesken Tutarak Duygu Sömürüsü Yapıyorlar 

Bağlar Belediyesi Zabıta ekipleri, camii çevreleri başta olmak üzere ilçenin işlek noktalarında vatandaşların dini ve manevi duygularını istismar ederek toplumun huzurunu bozan dilencilere yönelik dikkat çekici bir çalışmaya imza attı.

Artan şikayetler üzerine Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla harekete geçen zabıta ekipleri, aralarında yabancıların da bulunduğu çok sayıda kişiye müdahale ederek haklarında yasal işlem uyguladı.

Duygu sömürüsü yaparak vatandaşlardan para topladıkları tespit edilen şahıslar araçlara bildirilerek uzaklaştırıldı.

 

Başkan Beyoğlu, Vatandaşları Memnun Eden Operasyonlarıın Devam Edeceğini Açıkladı

 

 Yabancı olanlar Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edilirken, küçük yaştaki çocukları istismar ettikleri dikkat çeken dilencilerin toplantılması bu durumdan rahatsız olan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçedeki vatandaşların huzurunu bozan ve duygularını istismar eden dilencilere yönelik çalışmaların aralıksız olarak devam edileceğini kaydetti. Beyoğlu,”Hiç kimsenin halkımızın manevi duygularını istismar ederek huzurunu kaçırmaya hakkı yok. Belediye olarak buna müsaade etmeyeceğiz ” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.