Salise farkıyla yaşıyor

Diyarbakır’da, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, sokakta yürüyen kadın ile çocuğun yanından savrularak geçip, evin bahçesine girdi. Kadının, aracı fark ederek çocukla kıl payı kaldırıma yöneldiği anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.  Kaza,..

Salise farkıyla yaşıyor
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, sokakta yürüyen kadın ile çocuğun yanından savrularak geçip, evin bahçesine girdi. Kadının, aracı fark ederek çocukla kıl payı kaldırıma yöneldiği anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. 
Kaza, sabah saatlerinde Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde meydana geldi. Sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen otomobil, kontrolden çıkarak sokakta yürüyen kadın ile çocuğun yanından savrularak geçti. Otomobil, hızla evin bahçesine girerek durdu. Kadının, aracı fark edince çocuk ile birlikte kaldırıma saniyelerle yöneldiği anlar ise güvenlik kamerasınca kaydedildi. Kazada sürücü yaralanırken, ambulansla kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. (DHA)

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.