BİR BABANIN SESSİZ ÇIĞLIĞI

Aile hergün huzursuzluk yaşıyordu ve çocuklar sürekli şiddet görüyordu. Bu manzara karşısında kayıtsız kalamayan yüreği yaralı baba çocuklarına işkence edercesine muamele eden eşini karakola giderek şikayet etti. Çocuklarının gördüğü muamele..

BİR BABANIN SESSİZ ÇIĞLIĞI
Yayınlanma: Güncelleme:

Aile hergün huzursuzluk yaşıyordu ve çocuklar sürekli şiddet görüyordu. Bu manzara karşısında kayıtsız kalamayan yüreği yaralı baba çocuklarına işkence edercesine muamele eden eşini karakola giderek şikayet etti. Çocuklarının gördüğü muamele karşısında sessiz çığlığını daha fazla tutamayan İ. P. Adındaki baba dayanamayarak karakola gidip işaret diliyle eşinden şikayetçi olduğunu ifade etti. Çocuklarına şiddet uygulayan kadın, polis tarafından gözaltına alındı.

Kahreden yaşanmışlık dün öğle saatlerinde Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde gerçekleşti. Beyan edilen iddialara göre işitme engelli İ.P. adındaki baba eşi M.P. tarafından çocuklarına şiddet uyguladığını gördü. Olay karşısında duyarsız kalamayarak tepki gösteren baba İ.P. bir süre sonra evden çıkarak karakola gitti. Yüreği sızlayan baba İ.P. gittiği karakolda işaret diliyle durumu polis memurlarına anlatarak eşinden şikayetçi oldu. Polis ekipleri, İ.P. ile birlikte ikametlerine gitti. Polis ekiplerine yoğun gayret sonucu M.P. kapıyı açtı. İkamette ve ikamet bölgesinde bulunan ailenin 3 çocuğuyla birlikte anne ve baba ilgili karakola nakledildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.