Her yolu deniyorlar

Alınan bilgilere göre, dün Kayapınar ilçesi Pirinçlik uygulama noktasında durdurulan bir çekicide Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin dikkati ve hassasiyeti sayesinde araçta bulunan kişilerin kendilerini ele vermesi ve narkotik dedektör köpeğinin..

Her yolu deniyorlar
Yayınlanma: Güncelleme:

Alınan bilgilere göre, dün Kayapınar ilçesi Pirinçlik uygulama noktasında durdurulan bir çekicide Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin dikkati ve hassasiyeti sayesinde araçta bulunan kişilerin kendilerini ele vermesi ve narkotik dedektör köpeğinin tepki vermesi üzerine yapılan aramalarda, 35 parça halinde toplam ağırlığı 39 kilo 600 gram skunk maddesi ele geçirilerek el konuldu.

Olaya ilişkin şüpheli Ö.Ç. ve U.Y.A. yakalandı. Operasyonu detaylandıran ekipler, durdurulan araçla bağlantılı olduğu değerlendirilen başka bir çekiciyi yine Kayapınar ilçesinde durdurdu. Olayla ilgilisi olduğu tespit edilen Y.Ç. de yakalandı. Yakalanan Ö.Ç., U.Y.A. ve Y.Ç.’ye haklarında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan işlem yapıldı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.