Ailelerin eylemleri bin 52’nci gününde

Çocuklarının bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019’da farklı kentlerden Diyarbakır’a gelen ailelerin HDP İl binası önünde başlattığı oturma eylemi bin 52’nci gününde de devam ediyor…

Ailelerin eylemleri bin 52’nci gününde
Yayınlanma: Güncelleme:

Çocuklarının bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019’da farklı kentlerden Diyarbakır’a gelen ailelerin HDP İl binası önünde başlattığı oturma eylemi bin 52’nci gününde de devam ediyor. Adana’da kaldıkları dönemde kaçırıldığını belirttiği kız kardeşi için evlat nöbetine devam eden ağabey Kutbettin Biçer, eylemi sürdürmekte kararlı olduklarını vurguladı. 2015 yılındaki barış sürecinde PKK yandaşları tarafından kardeşinin kaçırıldığını hatırlatan Biçer, “O günden bugüne bir haber alamadık. Sağ mı, ölü mü bilmiyoruz. Kardeşime seslenmek istiyorum. Gülcan, annen baban çok perişan durumdalar. Yeter artık, gittiğin yer iyi bir yer değil. Seni çok özledik” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.