Bu yangın neden çıktı?

AIt yapının sağlamlığı, bacanın kriterlere uygun olup olmadığı, sistemin normları taşıyıp taşımadığı gibi denetimlerin yapılmamasından kaynaklı yangınlar sürekli olmakta. Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Mahabad Bulvarında bir bacanın alev almasıyla apartmanı saran..

Bu yangın neden çıktı?
Yayınlanma: Güncelleme:

AIt yapının sağlamlığı, bacanın kriterlere uygun olup olmadığı, sistemin normları taşıyıp taşımadığı gibi denetimlerin yapılmamasından kaynaklı yangınlar sürekli olmakta. Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Mahabad Bulvarında bir bacanın alev almasıyla apartmanı saran yangın korku dolu anlar yaşattı. Bu korkunun sebebi bir yangın mı yoksa denetimsel dönemlerin ihmali mi?

13 katlı binanın dış cephesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Binada oturanların tahliye edildiği yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastanede tedaviye alındı.
Yangın öğle saatlerinde Kayapınar ilçesinin Mahabad Bulvarı üzerinde bulunan 13 katlı bir binanın dış cephesinde çıktı. Kısa sürede alevler binanın dış cephesini kapladı. Yangını görenler hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen ekipler yangına müdahale etti, binada oturanlar tahliye edildi. Kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülen yangında 2 kişi dumandan etkilendi. Ambulansta ilk müdahaleleri yapılan 2 kişi hastaneye götürüldü. Bu kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini tespit etmek için çalışma başlattı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.