Gıda Toptancılar Sitesinde Korkutan Yangın

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Gıda Toptancılar Sitesi’ndeki bir iş yerinde çıkan yangın saatler sonra söndürüldü. İki itfaiye eri dumandan etkilendi. Alınan bilgilere göre, Bağlar ilçesinde bulunan Gıda Toptancılar Sitesi’nde akşam saatlerinde..

Gıda Toptancılar Sitesinde Korkutan Yangın
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Gıda Toptancılar Sitesi’ndeki bir iş yerinde çıkan yangın saatler sonra söndürüldü. İki itfaiye eri dumandan etkilendi.

Alınan bilgilere göre, Bağlar ilçesinde bulunan Gıda Toptancılar Sitesi’nde akşam saatlerinde beyaz eşya ve küçük ev aletleri satan işyerinde henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı. Esnafın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunması üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Alevlerin sitedeki diğer iş yerlerine sıçramaması için yoğun çaba gösteren itfaiye ekipleri, saatler sonra yangını kontrol altına alarak söndürme ve soğutma çalışmalarını tamamladı.

Dumandan etkilenen 2 itfaiye personeli, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yangının çıkış nedeninin detaylı raporun hazırlanmasıyla tespit edileceği kaydedildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.