ÜÇ KAĞITÇI KUYUMCU ÇOOOK

Diyarbakır’da müşterilerinin güvenini kazanıp emanet olarak yüklü miktarda altın, döviz ve Türk Lirasını alarak kayıplara karışan Kuyumculara yönelik Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünü ekipleri kapsamlı çalışmalar başlattı. Bu çalışmalar..

ÜÇ KAĞITÇI KUYUMCU ÇOOOK
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da müşterilerinin güvenini kazanıp emanet olarak yüklü miktarda altın, döviz ve Türk Lirasını alarak kayıplara karışan Kuyumculara yönelik Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünü ekipleri kapsamlı çalışmalar başlattı. Bu çalışmalar neticesinde Bağlar ve Kayapınar ilçelerinde faaliyet gösteren 3 adet kuyumcu iş yerini işleten 8 şüphelinin, 138 vatandaşı toplamda 20.080.000,00 TL maddi kayba uğratarak kaçtıklarını tespit etmiş, şüphelilerden E.G. ve Ö.G. 2 Haziran günü Ankara’da yakalandı.

Bu çerçevede Diyarbakır emniyeti şüphelilerin peşlerini bırakmazken hala arananların yakalanmasının ise an meselesi.
Operasyonla ilgili yaşanan flaş gelişmede ise yakalanan E.G. ve Ö.G’nin Diyarbakır’a getirilerek tutuklandığı öğrenildi. Devam eden çalışmalarda dolandırıcılığı organize eden ve şirket başkanı olan N.G.’nin Manisa’nın Turgutlu ilçesinde diğer şüpheli A.G.’nin ise Mersin’in Tarsus ilçesinde olduğunu belirleyen ekipler şüphelileri eş zamanlı yapılan operasyonla yakaladı.
Alınan bilgilere göre soruşturmanın geniş kapsamlı olarak yürütüldüğü diğer şüphelilerinin de kısa sürede yakalanacağı bilgisi alındı.

VATANDAŞLAR KUYUMCULAR ODASININ EL ATMASINI İSTİYOR

Diyarbakır’da son dönemlerde yaşanan kuyumcu sahtekarlıklarının artması ile birlikte Kuyumcular odasının da bir adım atarak olaya müdahil olup, vatandaşları ve kuyumcuları rahatlatacak adımlarla birlikte açıklamalar yapmalarını beklediklerini dile getiriyorlar.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.