5 ŞÜPHELİDEN 1’İ TUTUKLANDI

Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki bir evde işlenen cinayetten gözaltına alınan 5 şüpheliden 1’i tutuklandı. Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ve Sur İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Sapanca..

5 ŞÜPHELİDEN 1’İ TUTUKLANDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki bir evde işlenen cinayetten gözaltına alınan 5 şüpheliden 1’i tutuklandı.

DİYARBAKIR’IN SUR İLÇESİNDE BİR EVDE İŞLENEN CİNAYETTEN GÖZALTINA 5 ŞÜPHELİDEN 1’İ TUTUKLANDI.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ve Sur İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Sapanca Mahallesi’nde, 47 yaşındaki erkek M.A.’nın kendisine ait evde, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bıçaklanmak suretiyle öldürüldüğü ve olayın 112 ihbar hattına bildirildiği belirtildi.
Açıklamada, “Olay yerinde yapılan inceleme ve araştırma neticesinde, maktul M.A.’nın kesici ve delici alet ile almış olduğu darbeler sonucunda öldürüldüğü tespit edilmiştir. Olayla ilgili olarak derinleştirilen çalışmalar sonucunda, maktul ile aynı evde yaşayan 5 şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmış, şüphelilerden 1’i çıkarıldığı adli makamlarca hakkında tutuklama kararı verilerek cezaevine teslim edilmiştir” denildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.