ŞU HIRSIZLARIN RAHATLIĞINA BAKIN

Ellerindeki kredi kartları ile bir anda aynı kattaki tüm daireleri soymaya yeltenen yabancı uyruklu bir çete vatandaşların güvenlik kameralarına takıldı. Kapısı kurcalanan İsmail Altmışkara yabancı uyruklu hırsızları suçüstü yaptı. İlginç..

ŞU HIRSIZLARIN RAHATLIĞINA BAKIN
Yayınlanma: Güncelleme:

Ellerindeki kredi kartları ile bir anda aynı kattaki tüm daireleri soymaya yeltenen yabancı uyruklu bir çete vatandaşların güvenlik kameralarına takıldı. Kapısı kurcalanan İsmail Altmışkara yabancı uyruklu hırsızları suçüstü yaptı. İlginç hırsızlık olayı güvenlik kameralarına takıldı.

Yabancı uyruklu kadın hırsızlar kredi kartı ile soygun yapmak için ev ve iş yerlerini kapılarını açmaya çalışıyorlar. Aynı anda çok sayıda kişi katlardaki tüm kapıları kredi kartları ile açmaya çalışırken bir vatandaşın bürosuna taktırdığı güvenlik kameralarına yakalandılar. Kapılarının kurcalandığının farkına varan İsmal Altmışkara, kapıyı açtığında elinde kredi kartı ile hem kendi kapısını hem de kattaki diğer vatandaşların ev ve iş yerlerini açmaya çalışan yabancı uyruklu vatandaşların olduğunu fark ettiğini söyledi. Kapısının kurcalanması ile kapıya çıkan Altmışkara, kendisini gören şahısların arapça konuşarak kaçtıklarını söyledi.

İsmail Altmışkara yaşadığı olayı ise şöyle dillendirdi: “Büroda arkadaşlarla bayramlaşma sohbetindeydik, Bir anda kapımın kurcalandığını, kapıdan zorlama sesi geldiğini duydum. O anda güvenlik kamerasının monitörüne baktım. Kapının aralığına bankamatik kartı gibi bir şeyler yerleştirmek suretiyle kapımı açmaya çalıştıklarını gördüm. Temkinli olmak adına kapıya  çıkmayacaktım ama yine de şüphe duydum. Şahıs kapımı açmak isterken kapıyı ansızın açınca göz göze geldik ve o arada diğerlerini de uyararak kaçmaya başladılar. Sanırım yabancı uyruklu olmaları bulunmalarını da zorlaştırdığı için olsa gerek bu kadar rahat hırsızlık girişiminde bulunuyorlar.” Dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.