VİCANSIZLIĞIN BU KADARI

Tarihin en kurak dönemlerini yaşadığımız bu günlerde en çok etkilenenler arasında çiftçiler yer almakta. Kuraklığın hakim olduğu bu günlerde kuraklığın darbesini yiyen çiftçiler bu kezde hırsızların hedefindeydi. Elektrik trafolarına dadanan..

VİCANSIZLIĞIN BU KADARI
Yayınlanma: Güncelleme:

Tarihin en kurak dönemlerini yaşadığımız bu günlerde en çok etkilenenler arasında çiftçiler yer almakta. Kuraklığın hakim olduğu bu günlerde kuraklığın darbesini yiyen çiftçiler bu kezde hırsızların hedefindeydi. Elektrik trafolarına dadanan hırsızlar, çiftçilerin korkulu rüyası oldu. Elektrik trafolarının bakır kablolarını çalan hırsızlar kuraklığı yaşayan çiftçileri çaresizliğe soktu. İlçeye bağlı Kurudere köyü ve Merdan köyünde Faysal Merdanoğlu, Vedat Yüksektepe ve Kutbettin Özbek’e ait trafolarda bulunan bakır kablolar kesilerek çalındı.

DİYARBAKIR’IN BİSMİL İLÇESİNDE HIRSIZLAR 3 AYRI NOKTADA TRAFOLARA AİT BAKIR KABLOLARI ÇALARAK KAYIPLARA KARIŞTI. (HASAN GÜNDÜZ/DİYARBAKIR-İHA) Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde hırsızlar 3 ayrı noktada trafolara ait bakır kabloları çalarak kayıplara karıştı.

Kabloları çalınan çiftçiler bu yıl kuraklığın kendilerini zora soktuğunu, kabloların çalınmasının kendilerini perişan hale getirdiğini söyledi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.