HDP ÖNÜNDEKİ EVLAT NÖBETİNE BİR AİLE DAHA KATILDI, AİLE SAYISI 280 OLDU

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan ailelerin, 3 Eylül 2019’da başlattığı evlat nöbeti 943. gününde de devam ediyor. Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 2015 yılında 15 yaşındayken terör örgütü PKK yandaşları tarafından..

HDP ÖNÜNDEKİ EVLAT NÖBETİNE BİR AİLE DAHA KATILDI, AİLE SAYISI 280 OLDU
Yayınlanma: Güncelleme:

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan ailelerin, 3 Eylül 2019’da başlattığı evlat nöbeti 943. gününde de devam ediyor. Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 2015 yılında 15 yaşındayken terör örgütü PKK yandaşları tarafından zorla dağa kaçırıldığı iddia edilen kardeşi Mazlum için eyleme katılan Aytekin Alp ile birlikte aile sayısı 280’e yükseldi.
Kardeşinin 2015 yılında dağa kaçırıldığını iddia eden Alp, “Kardeşimi istiyorum, kardeşim HDP yoluyla dağa kaçırıldı. Buradaki ailelerin çocuklarının döndüğünü gördük. Kardeşimin de kısa süre içerisinde döneceğini düşünüyorum. Beni duyuyorsa eğer bize ve ailesine kavuşsun” dedi.
Aytekin Alp, basın açıklamasından sonra kardeşinin fotoğrafını alarak diğer ailelere katıldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.