VALİ KARALOĞLU, PATLAMANIN OLDUĞU 3. SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEMEDE BULUNDU

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu ve beraberindeki Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç ile birlikte sabah saatlerinde patlamanın yaşandığı 5’i ağır 10 kişinin yaralandığı 3. Sanayi Sitesi’nde incelemede..

VALİ KARALOĞLU, PATLAMANIN OLDUĞU 3. SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEMEDE BULUNDU
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu ve beraberindeki Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç ile birlikte sabah saatlerinde patlamanın yaşandığı 5’i ağır 10 kişinin yaralandığı 3. Sanayi Sitesi’nde incelemede bulundu.

Esnafları tek tek dolaşan Vali Karaloğlu ve beraberindekiler patlamanın yaşandığı işyerinde incelemede bulunarak patlama hakkında yetkililerden bilgi aldı. Esnaflara geçmiş olsun dileğinde bulunan Vali Karaloğlu, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Yaralanan hemşehrilerimize acil şifalar diliyor, zarar gören esnaflarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim şehrimizi, ülkemizi bu ve benzeri kazalardan korusun inşallah” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.