140 KİLOGRAM EROİN ELE GEÇİRİLMESİYLE İLGİLİ BİR ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Diyarbakır’da narkotik köpekleri “Risko” ve “Çiko”’nun da yardımıyla 140 kilogram uyuşturucu madde ele geçirilmesine ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine konuldu, diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest..

140 KİLOGRAM EROİN ELE GEÇİRİLMESİYLE İLGİLİ BİR ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da narkotik köpekleri “Risko” ve “Çiko”’nun da yardımıyla 140 kilogram uyuşturucu madde ele geçirilmesine ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine konuldu, diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 11 Mart’ta Sur ilçesi Silvan Yolu uygulama noktasında rutin yol kontrolünde çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarda M.K.S ve F.S.’nin kullandığı çekiciye bağlı dorseli araç durduruldu. Narkotik köpekleri “Risko” ve “Çiko”nun yardımlarıyla aracın gizli bölümlerine yerleştirilmiş paketler halinde zulalanmak suretiyle gizlenmiş sarı renkli koli bantlarına sarılı şekilde 261 parça halinde toplam daralı ağırlığı 140 kilogram gelen eroin maddesi ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlamasının ardından sevk edildikleri adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüphelilerden M.K.S. tutuklandı, F.S. ise yurtdışına çıkış yasağı ve adli kontrol hükümlerince serbest bırakıldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.