BÖYLE VİCDANSIZLIK OLMAMALI!

Vicdansızlık, merhametsizlik, cehalet ve en kötüsü insanlıktan nasibini alamamışlık kokuyor bu haber:Diyarbakır’da görme engelli vatandaşa yardım bahanesiyle yanaşan bir çukur zihniyetli engelli bireyin elindeki telefonu çaldı. Hırsızlığı gerçekleştiren şüpheli Diyarbakır..

BÖYLE VİCDANSIZLIK OLMAMALI!
Yayınlanma: Güncelleme:

Vicdansızlık, merhametsizlik, cehalet ve en kötüsü insanlıktan nasibini alamamışlık kokuyor bu haber:
Diyarbakır’da görme engelli vatandaşa yardım bahanesiyle yanaşan bir çukur zihniyetli engelli bireyin elindeki telefonu çaldı. Hırsızlığı gerçekleştiren şüpheli Diyarbakır polisinin titiz çalışması sonucu 1 saat içinde yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, ekiplerince kapkaç olaylarının meydana geldiği yerlere sivil ekipler yerleştirilerek suçun önlenmesine yönelik yapılan hassas çalışmalar devam ediyor. Edinilen bilgilere göre bugün, Yenişehir ilçesinde bir şüpheli, kaldırım üzerinde yaya olarak tek başına baston ile giden görme engelli A.Y.’yı yolun karşısına geçmesine yardım etme bahanesiyle koluna girerek elinde bulunan cep telefonunu el çabukluğu ile alarak kaçtı.
İhbar üzerine ekipler, şüphelinin tespit edilip yakalanması için olay yerinde ve çevresinde kamera görüntüleri ve kapsamlı çalışma başlatarak M.A.’yı tespit etti. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin duyarlı çalışmaları neticesinde şüpheli 1 saat içerisinde çalmış olduğu cep telefonu ile birlikte yakaladı.
Şüpheli M.A., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarın adli mercilere sevk edileceği bildirildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.