FİRARİ ‘HÜKÜMLÜ’ YAKALANDI!

Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik başlatılan operasyonlar kapsamında, titiz çalışmalara devam ediyor.Çalışmalar sonucunda 3 yıldır “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde..

FİRARİ ‘HÜKÜMLÜ’ YAKALANDI!
Yayınlanma: Güncelleme:

Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik başlatılan operasyonlar kapsamında, titiz çalışmalara devam ediyor.
Çalışmalar sonucunda 3 yıldır “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan araması ve 15 yıl 7 ay kesinleşmiş cezası bulunan E.Y., Bismil ilçesinde icra edilen operasyon sonucunda yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı bildirildi.
Açıklamada, vatandaşın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararlılıkla aralıksız olarak devam edilmekte olduğu belirtildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.