EVLAT NÖBETİNDEKİ AĞABEY, KARDEŞİNİ İSTİYOR

Diyarbakır’da, çocukları terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırılan ailelerin HDP il binası önündeki evlat nöbeti 903’üncü gününe girdi. Kardeşi Mahsum’un terör örgütü PKK tarafından 17 yaşındayken zorla dağa kaçırıldığını..

EVLAT NÖBETİNDEKİ AĞABEY, KARDEŞİNİ İSTİYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da, çocukları terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırılan ailelerin HDP il binası önündeki evlat nöbeti 903’üncü gününe girdi. Kardeşi Mahsum’un terör örgütü PKK tarafından 17 yaşındayken zorla dağa kaçırıldığını iddia eden ağabey Serdar Yıldız, kardeşini HDP ve PKK’dan istediğini söyledi.

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019’da farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek HDP il binası önünde oturma eylemi başlatan ailelerin umutlu bekleyişi 903’üncü gününde de sürüyor.

Diyarbakır’da, 2015 yılında 17 yaşındayken dağa kaçırılan kardeşi için eylemde olan ağabey Serdar Yıldız, kardeşinden gelecek güzel bir haber için nöbete devam ediyor.

2015 Aralık ayının 20’sinden bugüne kadar kardeşinden hiç haber alamadıklarını kaydeden Yıldız, “Kardeşim terör örgütü PKK tarafından zorla dağa kaçırıldı. Bunun sorumlusu olan siyasi uzatışı HDP, kardeşimi PKK’ya teslim etti. 3 yıla yakındır burada eylemdeyiz ve eylemdeki kararlılığımız da devam ediyor. Kardeşimin bir an önce buraya dönmesini, teslim olmasını istiyorum” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.