ÖZEL EKİP İLE AĞIR SUÇLARDAN ARANAN 10 KİŞİ YAKALANDI

Edinilen bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğünce, aranan suçlulara yönelik özel ekip kuruldu. Özel ekip, ağır suçlardan “kesinleşmiş” cezası bulunan firari hükümlülerin yakalanmasına yönelik 12 Şubat 2022 günü operasyon düzenledi.Operasyonda, kumar..

ÖZEL EKİP İLE AĞIR SUÇLARDAN ARANAN 10 KİŞİ YAKALANDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Edinilen bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğünce, aranan suçlulara yönelik özel ekip kuruldu. Özel ekip, ağır suçlardan “kesinleşmiş” cezası bulunan firari hükümlülerin yakalanmasına yönelik 12 Şubat 2022 günü operasyon düzenledi.
Operasyonda, kumar oynanmasına, yer ve imkan sağlama suçlarından 12 yıl 7 gün hapis cezası alan 1 kişi, hırsızlık suçundan 9 yıl 1 ay 1 gün hapis cezası olan 1 kişi, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti ve hükümlü veya tutuklunun kaçması suçlarından 8 yıl 9 ay hapis cezası olan 1 kişi, konut dokunulmazlığını ihlal etme suçlarından 8 yıl 9 ay hapis cezası olan 1 kişi, ruhsatsız ateşli silah bulundurma suçlarından 6 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası olan 1 kişi, kasten yaralama suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası olan 1 kişi, kasten yaralama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası olan 1 kişi, silahla tehdit , mala zarar verme, hakaret suçlarından 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası olan 1 kişi, yasadışı bahis suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası olan 1 kişi, uyuşturucu madde kullanmak suçundan 2 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası olan 1 kişi olmak üzere toplamda cezası olan 10 hükümlü yakalandığı bildirildi.
Hükümlülerin gerekli işlemlerinin yapılmasının ardından Diyarbakır Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edildiği belirtildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.