SUÇ MAKİNASI YAKALANDI

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Sur İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik başlatılan operasyonlar, aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, yapılan titiz çalışmalar sonucunda, hakkında 12’si “hırsızlık”,..

SUÇ MAKİNASI YAKALANDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Sur İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik başlatılan operasyonlar, aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, yapılan titiz çalışmalar sonucunda, hakkında 12’si “hırsızlık”, 3’ü “konut dokunulmazlığını ihlal etme”, 2’si “yağma”, 1’i “görevi yaptırmamak için direnme”, 1’i “mala zarar verme” ve 1’i “basit yaralama” suçlarından olmak üzere toplam 20 ayrı suç dosyası olan, 12 yıl, 53 ay, 71 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 2019 yılından itibaren aranan S.Y., Yenişehir ilçesinde icra edilen operasyon sonucunda yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı bildirildi.
Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararlılıkla aralıksız olarak devam edilmekte olduğu ifade edildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.