ÖRGÜTE ÜYELİKTEN KESİNLEŞMİŞ CEZALARI BULUNAN 2 HÜKÜMLÜ YAKALANDI

Diyarbakır’da, haklarında silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve her bir şahsın 4 yıl, 8 ay, 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şüpheli, jandarma ekiplerince yapılan titiz çalışma..

ÖRGÜTE ÜYELİKTEN KESİNLEŞMİŞ CEZALARI BULUNAN 2 HÜKÜMLÜ YAKALANDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da, haklarında silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve her bir şahsın 4 yıl, 8 ay, 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şüpheli, jandarma ekiplerince yapılan titiz çalışma sonucunda yakalandı. Şüpheliler, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik başlatılan operasyonlar devam ediyor. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda bir yıldır “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan aranan ve her bir şahsın 4 yıl, 8 ay, 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü C.B. ve H.B., Dicle ilçesinde icra edilen operasyon sonucunda yakalandı.

Zanlıların, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandığı bildirildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.