AİLELERİN NÖBETİ 889’NCU GÜNÜNDE DEVAM EDİYOR

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019’da farklı kentlerden Diyarbakır’a gelen ailelerin HDP il binası önünde başlattığı oturma eylemi 889. gününde de sürüyor. Aileler, çocuklarına kavuşmak..

AİLELERİN NÖBETİ 889’NCU GÜNÜNDE DEVAM EDİYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019’da farklı kentlerden Diyarbakır’a gelen ailelerin HDP il binası önünde başlattığı oturma eylemi 889. gününde de sürüyor. Aileler, çocuklarına kavuşmak için kararlı bir şekilde eylemlerini sürdürürken, Diyarbakır’da kardeşi Süleyman Çetinkaya için eylemde olan abla Zekiye Bozdağ, kardeşine seslendi.
2,5 yıldır HDP kapısında kar kış demeden beklediklerini hatırlatan Bozdağ, “Kardeşim, HDP Gençlik Kolları onu kandırıp dağa gönderdi. Ölüsü veya dirisini onlardan alana kadar bu çadırı bırakmayacağım. Tüm çocuklara sesleniyorum, orası sizin yeriniz değil. Sizde biliyorsunuz ki, sizi kandırıp dağa götürdüler, aklınız başınızda değildi” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.